Uitdagende opdrachtkaarten voor pluswerk om spelling toe te passen

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende manier om de spellingvaardigheden van je pluskinderen uit groep 6 t/m 8 toe te blijven passen ? Probeer dan de nieuwe opdrachtkaarten! Deze kaarten zijn ontworpen om jouw pluskinderen tijdens de spellingles op een andere manier aan het werk te zetten.

De opdrachtkaarten bevatten eisen voor spellingcategorieën, werkwoordspelling en grammatica. De opdrachten worden beoordeeld aan de hand van succescriteria. Na een korte instructie over de opdracht gaan jouw pluskinderen zelfstandig aan de slag met de opdrachten. De opdrachten worden afwisselend digitaal en/of op papier verwerkt.

Onze opdrachtkaarten zijn bedoeld voor pluskinderen uit groep 6 t/m 8. Als leerkracht beslis jij welke opdracht het beste bij jouw uitdagers past. De download bevat een groeiende bundel van opdrachtkaarten voor pluswerk spelling.

Je schaft een groeiende bundel aan. Dat betekent dat er vanaf 3 maart 2023 vier uitdagende opdrachtkaarten in de bundel zitten. Er kan, na aanschaf, op elk moment nieuw materiaal (gratis) worden bijgevoegd. Je betaalt dus nu eenmalig €4,50. Als er nieuw materiaal wordt toegevoegd gaat de prijs automatisch omhoog, maar eenmaal aangeschaft hoef je daarna niets extra’s meer te betalen. Gebruik je schoolbudget om de opdrachtkaarten aan te schaffen.

Koop nu de opdrachtkaarten voor pluswerk spelling en bied je pluskinderen de beste kansen om hun spellingvaardigheden toe te kunnen passen. Blijf de bundel regelmatig controleren voor nieuwe downloads of volg @juftessateaches op Instagram om op de hoogte te blijven van updates.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *